Toont alle 4 resultaten

Cartier Ronde Solo

Cartier is een wereldberoemd luxemerk en de Ronde Solo collectie is een van de meest populaire lijnen. De horloges in deze collectie staan ​​bekend om hun stijlvolle designs en klassieke elegantie. De Cartier Ronde Solo is hier een perfect voorbeeld van. Het horloge heeft een ronde kast met een eenvoudige, strakke wijzerplaat. De wijzers zijn gemaakt van gepolijst staal en de band is gemaakt van zacht kalfsleer of van edelstaal. Cartier Ronde Solo horloges zijn perfect voor elke gelegenheid, of je je nu klaarmaakt voor een avondje uit of gewoon klasse wilt toevoegen aan je dagelijkse look. Als je op zoek bent naar een Cartier Ronde Solo horloge, kijk dan eens naar Saffier Juwelier. We hebben een brede selectie Cartier horloges en ons ervaren team kan u helpen de perfecte voor u te vinden.

Cartier Ronde Solo 36 mm

De Cartier Ronde Solo collectie is een stijlvolle collectie die bestaat uit horloges met een unieke vorm. Deze unieke en nauwkeurige horloges zijn gemaakt van edelstaal en herbergen een quartzuurwerk. Zo is de Cartier Ronde Solo 36 mm een van de hoogtepunten van de collectie. Met de gemiddelde diameter en bijzondere vorm van de kast is dit Ronde Solo horloge ideaal voor om de pols.

Cartier Ronde Solo kopen bij Saffier

Wilt u graag een Cartier Ronde Solo kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Ronde Solo collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Cartier. Heeft u vragen over de Cartier Ronde Solo Collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!