Enig resultaat

Armin Strom Manual

Armin Strom is een toonaangevend Zwitsers horlogemerk dat gespecialiseerd is in skeleton horloges. De handmatige horloges van Armin Strom behoren tot de mooiste op de markt, met hun ingewikkelde skelet ontwerpen en verbazingwekkende vakmanschap. De skelet horloges van Armin Strom zijn de perfecte keuze om stijlvol over te komen. Als u op zoek bent naar een nieuw horloge, dan zijn de handmatige horloges van Armin Strom de perfecte keuze.

De Armin Strom Manual Air 43 mm

De Armin Strom Manual Air 43 mm is een van de meest schitterende horloges van de Zwitserse horlogefabrikant Armin Strom. Dit horloge beschikt over een opvallende grijze lederen wijzerplaat die goed past bij de kast van titanium. Het horloge wordt aangedreven door een mechanisch uurwerk en is waterdicht tot 50 meter.

Armin Strom Manual kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is official Armin Strom Manual dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Manual collectie en vele andere horloges uit de andere series van Armin Strom. Heeft u vragen over de Armin Strom Manual collectie of specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op.