Toont alle 9 resultaten

Wolf Cub

De Wolf 1834 Cub collectie bestaat uit watchwinders die zijn gemaakt van vegan leer. De watchwinders zijn batterij gevoed en kunnen op een tafelblad of bureau kan worden gemonteerd. De Wolf1834 Cub heeft een zwarte leren afwerking met een zilver Wolf logo in reliëf. De opwinder heeft een doorzichtige plastic kap waardoor u het horloge kunt bekijken terwijl het wordt opgewonden. De watchwinders hebben twee standen, een om het horloge met de klok mee op te winden en een om het horloge tegen de klok in op te winden. De opwinder heeft ook een LED-lampje dat het horloge verlicht terwijl het wordt opgewonden.

Hoge kwaliteit

Wolf 1834 Cub watchwinders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar bij Saffier Juwelier. De collectie biedt een grote verscheidenheid aan kleuren en stijlen om uit te kiezen. Wolf 1834 cub watchwinders zijn gemaakt van saffierglas, roestvrij staal en zijn waterbestendig. Ze zijn ook van Zwitserse makelij en hebben twee jaar garantie. Wolf 1834 cub watchwinders zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige watchwinder.

Wolf Cub kopen bij Saffier Juwelier

Saffier Juweliers is official Wolf dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Cub collectie en vele andere collecties van Wolf. Heeft u vragen over de Wolf Cub collectie of specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op.