Toont alle 3 resultaten

Tissot Couturier

Tissot is een Zwitsers horloge merk dat al in 1953 werd opgericht. Het merk is sinds jaar en dag één van de meest vooraanstaande horlogefabrikanten ter wereld dankzij de vooruitstrevende technologie in combinatie met speciale materialen. Dit uit zich in horloges met klassieke en eigentijdse ontwerpen. Saffier Juweliers is officieel dealer in Nederland van Tissot. Wij kunnen u een groot aanbod uit de veelzijdige Tissot collectie aanbieden.Wij hebben in ons assortiment diverse horloges uit verschillende Tissot families, waaronder de Tissot Couturier reeks. Als u op zoek bent naar een Tissot Couturier, Dan bent u bij Saffier Juweliers aan het juiste adres.

De perfecte dress watch

De horloges uit de collectie Couturier van Tissot hebben een klassiek design, wat hen tot ideale dress watch maakt. In de omvangrijke modelreeks vinden we sobere driewijzermodellen met functies van dag- datumaanduiding tot chronograaf. Het Franse woord ‘Couturier’ betekent modeontwerper en verduidelijkt wat het Zwiterse merk met deze lijn wil bereiken: hoogwaardige dress watches voor middelmatige prijzen. De klassieke mannencollectie verbinden klassieke elementen met het functionele en zijn zeer passend bij kostuums. In de collectie vindt u verschillende modellen met verschillende eigenschappen. De modellen met chronograafkaliber zijn geschikt voor diegenen die zo nu en dan de tijd willen opnemen. Varianten met GMT functie zijn het meest praktisch voor wie vaak reist: de thuistijd blijft namelijk steeds staan. Eén van de modellen uit de collectie Saffier is de Tissot Couturier Automatic Chronograph. Dit horloge is voorzien van een zilveren wijzerplaat die bedekt is met krasbestendig saffierglas. Het horloge is getest op een waterdichtheid van 100 meter.

Tissot Couturier kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel dealer van Tissot Couturier. Wilt u graag een Tissot Couturier kopen? In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Tissot Couturier familie en vele andere horloges van verschillende merken. Heeft u vragen over de Tissot Couturier reeks of andere modellen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.