Toont alle 4 resultaten

Tissot Couturier

Tissot is een Zwitsers horloge merk dat al in 1953 werd opgericht. Het merk is sinds jaar en dag één van de meest vooraanstaande horlogefabrikanten ter wereld dankzij de vooruitstrevende technologie in combinatie met speciale materialen. Dit uit zich in horloges met klassieke en eigentijdse ontwerpen. Saffier Juweliers is officieel dealer in Nederland van Tissot. Wij kunnen u een groot aanbod vanuit de veelzijdige Tissot collectie aanbieden. Als u op zoek bent naar een Tissot Couturier, Dan bent u bij Saffier Juwelier in Rijssen aan het juiste adres.

Tissot Couturier Chronograph horloges.

Bij Saffier Juwelier in Rijssen beschikken wij over een uitgebreid assortiment Tissot Couturier Chronograph horloges. Deze horloges zijn stuk voor stuk gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Deze horloges zijn de perfecte combinatie tussen passende elegante lijnen en kwalitatieve materialen. Deze Tissot Couturier Chronograph, is ontworpen met een mooie lederen band en een roestvrijstalen kast. 

Tissot Couturier kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is officieel dealer van Tissot. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Tissot Couturier familie en vele andere horloges van verschillende merken. Heeft u vragen over de Tissot Couturier reeks of over onze andere modellen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.