Toont alle 2 resultaten

Rolex

Rolex is een bedrijf dat een iconische reputatie en merk heeft opgebouwd in de wereld van horloges. Opgericht door Hans Wilsdorf in Londen in 1905, begon het merk Rolex met zijn kenmerkende model, het eerste polshorloge dat waterdicht was tot 30 meter. Vanaf dat moment stond Rolex bekend om hun superieure kwaliteit en toewijding aan uitstekende technische normen. De naam “Rolex” is afgeleid van de Franse uitdrukking “horlogerie exquise”, wat voortreffelijke uurwerken betekent. Een passend eerbetoon aan de langdurige toewijding aan hoogwaardige luxe horloges. Op het gebied van kwaliteit staan Rolex horloges bekend om hun unieke kenmerken, zoals de constructie van Oyster Steel en eeuwigdurende automatische uurwerken. Deze combinatie van gedetailleerd vakmanschap en geavanceerde technologie heeft Rolex meer dan een eeuw goed van pas gedaan, waardoor het merk Rolex stevig is neergezet als synoniem voor luxe uitmuntendheid

Rolex Submariner

De luxueuze Rolex horloges van de Submariner collectie combineren schoonheid en prestatie zoals geen ander horloge ooit heeft gedaan. De glanzende kasten, in combinatie met een klassiek design, maken het een ware ervaring om te dragen. Maar waar deze horloges echt in opvallen is hun prestatieve capaciteit: sinds hun lancering in 1953 zijn Rolex Submariner horloges bedoeld om weerstand te bieden aan waterdichte druk tot 100 meter! De vintage Rolex Submariner horloges zijn altijd een absolute favoriet geweest.

Vintage Rolex kopen bij Saffier Juwelier

Bij Saffier Juwelier in Rijssen beschikken wij over een breed aanbod aan unieke Vintage Rolex horloges. Zo hebben wij modellen die niet gedragen zijn maar ook modellen van een paar maanden oud. Al deze Vintage Rolex horloges zijn gecertificeerd en hebben een doos en papieren. De horloges zijn bij Saffier Juwelier te koop in een zo goed als nieuw staat. Heeft u interesse in een van onze Vintage horloges of een Rolex? Neem dan gerust contact met ons op en u wordt geholpen door een van onze experts.