Enig resultaat

Rado Tradition

Rado Tradition horloges zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor ze extreem goed bestand zijn tegen krassen en slijtage. De wijzerplaten zijn ook bedekt met een speciaal saffierglas dat zeer krasbestendig is. Rado Tradition horloges zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder klassieke, sportieve en elegante ontwerpen. Rado Tradition horloges zijn een uitstekend cadeau voor uzelf of een ander.

Tradition en het verhaal er achter

Rado is een Zwitserse horloge merk met een geschiedenis die teruggaat tot 1917. Rado’s filosofie van het maken van horloges is altijd geweest om ‘s werelds mooiste horloges te produceren met behulp van de nieuwste technologieën en materialen. Tegenwoordig staat Rado vooral bekend om het innovatieve gebruik van keramiek, wat Rado horloges hun kenmerkende look en feel geeft. Rado zet zich ook in om de grenzen van horlogedesign te verleggen, en de uurwerken worden vaak gedragen door beroemdheden en andere mode iconen. Rado horloges zijn werkelijk unieke creaties die het hoogste niveau van vakmanschap combineren met een hypermodern design. Als je op zoek bent naar een horloge dat een statement maakt, dan is Rado het merk voor jou.

Rado Tradition kopen bij Saffier

Wilt u graag een Rado horloge kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Rado Tradition collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Rado. Heeft u vragen over de Rado Tradition Collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!