contactPersoonlijk advies ontvangen?

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Homepage > Webshop > Qlocktwo > Qlocktwo Touch > QLOCKTWO Touch Deep Black 13,5 x 13,5 cm

  Qlocktwo

  QLOCKTWO Touch Deep Black 13,5 x 13,5 cm

  885,-

  Incl. BTW

  Direct leverbaar
  Offerte aanvragen
  Afspraak maken

   Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

   Snelle levering

   Gediplomeerd en deskundig

   Juwelier sinds 1983

   Over het product

   QLOCKTWO Touch Deep Black 13,5 x 13,5 cm

   Met het principe van perfect vakmanschap en echte exclusiviteit richt de Qlocktwo Full Metal Collection zich op de uitdrukking van uw eigen persoonlijkheid. De Qlocktwo touch deep black bestaat uit een aluminium behuizing en voet, mat zwart geanodiseerd en een frontkap in geborsteld roestvrij staat afgemaakt met een laag diepzwarte coating. Het compacte formaat en de eenvoudige bediening maken de Qlocktwo touch een populair designitem. Raak simpelweg de behuizing aan om belangrijke functies zoals de Night-Touch-modus, alarmdeactivering en snooze-modus te bedienen. Bekijk hier de andere modellen uit de Qlocktwo Touch collectie.

   Extra opties

   Product eigenschappen

   Afmetingen

   13,5 cm x 13,5 cm

   Kleur

   Zwart

   Geslacht

   Unisex

   Meer over het merk

   Qlocktwo

   QLOCKTWO Touch Deep Black 13,5 x 13,5 cm
   Qlocktwo is een Duits merk dat prachtige, minimalistische klokken maakt. Het merk is in 2006 opgericht door Markus en Florian Bode. De klokken van Qlocktwo zijn uniek omdat ze de tijd weergeven met woorden in plaats van cijfers. Het paradepaardje van het merk is de Qlocktwo Classic, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en materialen. Qlocktwo biedt ook een reeks andere producten, waaronder de Qlocktwo Wrist, Qlocktwo Bedside en Qlocktwo Touch.

   De klokken van Qlocktwo zijn geïnspireerd op het werk van de Duitse kunstenaar Joseph Wittig. Wittig creëerde in het begin van de 20e eeuw een serie woordklokken. De oprichters van Qlocktwo werden geïnspireerd door het werk van Wittig en wilden moderne versies van zijn klokken maken. De klokken van Qlocktwo worden geproduceerd in Duitsland en Zwitserland.
   Bekijk de hele collectie