contactPersoonlijk advies ontvangen?

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Homepage > Webshop > Qlocktwo > Qlocktwo Touch > QLOCKTWO Touch Vintage Copper 13,5 x 13,5 cm

  Qlocktwo

  QLOCKTWO Touch Vintage Copper 13,5 x 13,5 cm

  1.090,-

  Incl. BTW

  Direct leverbaar
  Offerte aanvragen
  Afspraak maken

   Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

   Snelle levering

   Gediplomeerd en deskundig

   Juwelier sinds 1983

   Over het product

   QLOCKTWO Touch Vintage Copper 13,5 x 13,5 cm

   De Qlocktwo Fabrikant maakt van een ongebruikelijk idee realiteit, Door met unieke kleuren een prachtige Qlocktwo neer te zetten. Een samenspel van een behuizing en voet van aluminium en een levendig, uniek oppervlak. Geïnspireerd door het natuurlijk gepatineerde koper op daken, sculpturen en munten. Elk van deze unieke stukken is individueel genummerd. Omdat elke aanraking uniek is. Door de eenvoudige bediening en het kleine formaat wordt het gezien als een prachtig designitem. Raak gewoon de behuizing aan om belangrijke functies zoals de Night-Touch-modus, alarmdeactivering en snooze-modus te bedienen. De voorklep wordt op zijn plaats gehouden door magneten en kan eenvoudig worden verwisseld. Bekijk hier de andere modellen uit de Qlocktwo Touch collectie.

   Extra opties

   Product eigenschappen

   Afmetingen

   13,5 cm x 13,5 cm

   Kleur

   Blauw

   Geslacht

   Unisex

   Meer over het merk

   Qlocktwo

   QLOCKTWO Touch Vintage Copper 13,5 x 13,5 cm
   Qlocktwo is een Duits merk dat prachtige, minimalistische klokken maakt. Het merk is in 2006 opgericht door Markus en Florian Bode. De klokken van Qlocktwo zijn uniek omdat ze de tijd weergeven met woorden in plaats van cijfers. Het paradepaardje van het merk is de Qlocktwo Classic, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en materialen. Qlocktwo biedt ook een reeks andere producten, waaronder de Qlocktwo Wrist, Qlocktwo Bedside en Qlocktwo Touch.

   De klokken van Qlocktwo zijn geïnspireerd op het werk van de Duitse kunstenaar Joseph Wittig. Wittig creëerde in het begin van de 20e eeuw een serie woordklokken. De oprichters van Qlocktwo werden geïnspireerd door het werk van Wittig en wilden moderne versies van zijn klokken maken. De klokken van Qlocktwo worden geproduceerd in Duitsland en Zwitserland.
   Bekijk de hele collectie