contactPersoonlijk advies ontvangen?

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Homepage > Webshop > Qlocktwo > Qlocktwo Classic > QLOCKTWO Classic Silver And Gold 45 x 45 cm

  Qlocktwo

  QLOCKTWO Classic Silver And Gold 45 x 45 cm

  3.540,-

  Incl. BTW

  Direct leverbaar
  Offerte aanvragen
  Afspraak maken

   Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

   Snelle levering

   Gediplomeerd en deskundig

   Juwelier sinds 1983

   Over het product

   QLOCKTWO Classic Silver And Gold 45 x 45 cm

   De Qlocktwo Creator’s Edition Silver And Gold is gemaakt volgens hetzelfde principe als zijn gouden tegenhanger, met de hand bedekt met bladeren van wit goud. Het geoxideerde zilver zorgt voor een ongelijkmatige patina die wordt gefixeerd zodra de gewenste kleur is bereikt en geeft dit unieke stuk zijn willekeurige oppervlaktestructuur die echt uniek is. Individuele witgouden bladeren worden met de hand aangebracht en verfijnd in een uitgebreid patinatieproces. De witgouden legering (12 karaat) bestaat uit gelijke delen zilver en goud. Elk van deze unieke stukken is gesigneerd en individueel genummerd met behulp van lasergravure. Afhankelijk van het perspectief en de lichtsituatie ontvouwt het front zijn warme, glinsterende gouden uitstraling, die doet denken aan antieke kunstvondsten. Bekijk hier de andere modellen uit de Qlocktwo Classic collectie.

   Extra opties

   Product eigenschappen

   Afmetingen

   45 cm x 45 cm

   Kleur

   Goud & Zilver

   Geslacht

   Unisex

   Meer over het merk

   Qlocktwo

   QLOCKTWO Classic Silver And Gold 45 x 45 cm
   Qlocktwo is een Duits merk dat prachtige, minimalistische klokken maakt. Het merk is in 2006 opgericht door Markus en Florian Bode. De klokken van Qlocktwo zijn uniek omdat ze de tijd weergeven met woorden in plaats van cijfers. Het paradepaardje van het merk is de Qlocktwo Classic, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en materialen. Qlocktwo biedt ook een reeks andere producten, waaronder de Qlocktwo Wrist, Qlocktwo Bedside en Qlocktwo Touch.

   De klokken van Qlocktwo zijn geïnspireerd op het werk van de Duitse kunstenaar Joseph Wittig. Wittig creëerde in het begin van de 20e eeuw een serie woordklokken. De oprichters van Qlocktwo werden geïnspireerd door het werk van Wittig en wilden moderne versies van zijn klokken maken. De klokken van Qlocktwo worden geproduceerd in Duitsland en Zwitserland.
   Bekijk de hele collectie