contactPersoonlijk advies ontvangen?

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Homepage > Webshop > Qlocktwo > Qlocktwo Classic > QLOCKTWO Classic Metamorphite 45 x 45 cm

  Qlocktwo

  QLOCKTWO Classic Metamorphite 45 x 45 cm

  2.295,-

  Incl. BTW

  Direct leverbaar
  Offerte aanvragen
  Afspraak maken

   Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

   Snelle levering

   Gediplomeerd en deskundig

   Juwelier sinds 1983

   Over het product

   QLOCKTWO Classic Metamorphite 45 x 45 cm

   Voor de Qlocktwo Classic Creator’s Edition Metamorphte moest 350 tot 400 miljoen jaar druk worden uitgeoefend totdat grijze leisteen werd gevormd uit kleislurry, die uiteindelijk de voorkant van een Qlocktwo siert. Net als bij de andere modellen van de CREATOR’S EDITION, zijn de letters die de tijd aangeven met behulp van hoogwaardige technologie uit het leisteenmateriaal van het Metamorphite-model gesneden. Moderne technologie ontmoet miljoenen jaren oude rots, eigentijds, bekroond design ontmoet tektonisch vervormde en gevouwen rotslagen – een waardige uitbreiding van de QLOCKTWO CREATOR’S EDITION. Bekijk hier de andere modellen uit de Qlocktwo Classic collectie.

   Extra opties

   Product eigenschappen

   Afmetingen

   45 cm x 45 cm

   Kleur

   Zwart

   Geslacht

   Unisex

   Meer over het merk

   Qlocktwo

   QLOCKTWO Classic Metamorphite 45 x 45 cm
   Qlocktwo is een Duits merk dat prachtige, minimalistische klokken maakt. Het merk is in 2006 opgericht door Markus en Florian Bode. De klokken van Qlocktwo zijn uniek omdat ze de tijd weergeven met woorden in plaats van cijfers. Het paradepaardje van het merk is de Qlocktwo Classic, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en materialen. Qlocktwo biedt ook een reeks andere producten, waaronder de Qlocktwo Wrist, Qlocktwo Bedside en Qlocktwo Touch.

   De klokken van Qlocktwo zijn geïnspireerd op het werk van de Duitse kunstenaar Joseph Wittig. Wittig creëerde in het begin van de 20e eeuw een serie woordklokken. De oprichters van Qlocktwo werden geïnspireerd door het werk van Wittig en wilden moderne versies van zijn klokken maken. De klokken van Qlocktwo worden geproduceerd in Duitsland en Zwitserland.
   Bekijk de hele collectie