Toont alle 6 resultaten

Oris Divers

Oris heeft een groot assortiment aan duikhorloges en de horloges uit de Divers collectie hebben een retro design die geïnspireerd is op Oris hun eerste duikhorloges en dan voornamelijk op het iconische model uit 1965. Deze modellen hebben naast hun vintage design wel allerlei nieuwe moderne technieken in hun horloges zitten. De modellen in deze collectie hebben een indrukwekkende waterdichtheid van 100 meter. De horloges in de collectie zijn handig maar tegelijkertijd ook stijlvol. Bij Saffier Juwelier beschikken wij over een breed aanbod aan horloges.

Oris Diver 65 40 mm

Een van de meest populaire lijnen in de Oris Diver collectie is de Oris Diver 65 40mm. Deze horloges zijn zeer geliefd vanwege hun waterdichtheid. Bij Saffier Juwelier beschikken wij ook over een aantal Oris Diver horloges waaronder de Oris Diver 65 Brons 40 mm met een bronzen wijzerplaat. Dit model is volledig gemaakt van edelstaal en brons en herbergt een Oris 733 uurwerk die ontwikkeld is door Oris in combinatie met de SW-200. Dit automatische horloge past goed op de pols door dat het horloge een diameter heeft van 40 centimeter. Dit model is ook beschikbaar in andere kleuren.

Oris Divers kopen bij Saffier Juwelier

Heeft u interesse in een Oris horloge? Dan bent u bij Saffier Juwelier aan het goede adres, wij zijn officieel dealer van dit Zwitserse merk. Als u vragen heeft over een Oris Divers horloge of over een van de andere collecties, neem dan gerust contact op met een van onze experts.