Toont alle 7 resultaten

Oris Big Crown

Oris is een Zwitserse horlogefabrikant die in 1904 is ontstaan in Hölstein. Oris is vernoemd naar de beek Oris die vlak langs Hölstein loopt. Sinds het begin van de luchtvaart maakt Oris al sinds 1910 pilotenhorloges. De Big Crown werd voor het eerst geïntroduceerd in het jaar 1938 vlak voor de Tweede Wereldoorlog. De Big Crown is tegenwoordig een populaire lijn van Oris en wordt nog steeds geïnspireerd door de originele Big Crown uit 1938. De collectie bestaat tegenwoordig uit horloges van 18 karaats goud, brons en edelstaal.

Oris Big Crown Pointer Date

Sinds 1938 wordt de Oris Big Crown Pointer date continu gemaakt, het is inmiddels het langst blijvende ontwerp van Oris en is een icoon in de wereld van Zwitserse horloges. Het horloge heeft een grote kroon en een rode ‘’pointer date’’ waardoor het horloge nog makkelijker is af te lezen. Dit bronzen model is ook beschikbaar met een groene, blauwe, bordeaux of bruine wijzerplaat.

Oris Big Crown kopen bij Saffier Juwelier

Heeft u interesse in een Oris horloge? Dan bent u bij Saffier Juwelier aan het goede adres, wij zijn officieel dealer van dit Zwitserse merk. Als u vragen heeft over een Oris Big Crown horloge of over een van de andere collecties van Oris, neem dan gerust contact op met een van onze experts.