Toont alle 5 resultaten

Oris Artelier

Oris is een Zwitserse horlogefabrikant die in 1904 is ontstaan in Hölstein. Oris is vernoemd naar de beek Oris die vlak langs Hölstein loopt. De horloges in de Oris Artelier collectie symboliseren Oris hun behoefte om horloges klassiek maar tegelijkertijd ook innovatief te ontwerpen. De horloges in deze collectie beschikken allemaal over een klassiek design dat niet terug te vinden is in de andere collecties. De horloges in deze collectie herbergen uurwerken die in eigen huis zijn ontwikkeld.

Oris Artelier Complication

De Oris Artelier collectie is een van de meest populaire lijnen van het merk. In de Oris Artelier collectie bevindt zich een kleinere lijn, de Artelier Complication. Deze horloges zijn er in vele soorten en maten. Bij Saffier juwelier beschikken wij over de variant met een zilverkleurige wijzerplaat en een bruine leren band. Het horloge heeft een diameter van 40 mm en een automatisch 781 uurwerk van Oris.

Oris Artelier kopen bij Saffier Juwelier

Bent u geïnteresseerd in een Oris horloge? Dan bent u aan het juiste adres, Saffier Juwelier is een official dealer van dit prachtige Zwitserse merk. Heeft u vragen over een Oris Artelier horloge of over een horloge uit een andere collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Een van onze experts zal u een passend advies geven.