Toont alle 9 resultaten

Oris Aquis

De horloges van Oris staan bekend om hun duurzaamheid, kwaliteit en precieze tijdwaarneming. De Oris Aquis horloge zijn populair onder horlogeliefhebbers door de indrukwekkende waterdichtheid waar de horloges over beschikken, deze horloges zijn ideaal voor duikers maar zijn ook een goede keuze voor dagelijks gebruik. De Oris Aquis horloges zijn er in vele verschillende vormen en maten. Zo zijn er horloges met leren banden maar ook met edelstalen banden. Bij Saffier Juwelier in Rijssen hebben wij een breed aanbod van deze horloges.

Oris Aquis Date

Een van de meest populaire lijnen in de Oris Aquis collectie is de Oris Aquis Date, deze horloges zijn zeer geliefd vanwege hun datumfunctie. Bij Saffier Juwelier beschikken wij ook over een aantal Oris Aquis Date horloges waaronder de Oris Aquis Date met een groene wijzerplaat. Dit model is volledig gemaakt van edelstaal en herbergt een Calibre 400 uurwerk die ontwikkeld is door Oris. Dit automatische horloge past goed op de pols door dat het horloge een diameter heeft van 43,5 centimeter. Dit model is ook beschikbaar in andere kleuren.

Oris Aquis kopen bij Saffier Juwelier

Heeft u interesse in een Oris horloge? Dan bent u bij Saffier Juwelier aan het goede adres, wij zijn officieel dealer van dit Zwitserse merk. Als u vragen heeft over een Oris Aquis horloge of over een van de andere collecties, neem dan gerust contact op met een van onze experts.