Toont alle 5 resultaten

Mello Jewellery

Mello Jewellery is een stijlvol Italiaans sieradenmerk dat sinds de oprichting synoniem staat voor buitengewone luxe en onberispelijke kwaliteit. Het merk is opgericht in 1927 opgericht door Guiseppe Mello, waar het merk zijn naam aan te danken heeft, gedreven door zijn passie voor sieraden en de wens om unieke objecten te creëren, te werken in de sieradenwereld en maakte Gioielleria Mello onmiddellijk tot een icoon van luxe in de huiskamers van Napels.

Mello & stijl

De vaardigheden van de meestergoudsmeden, het originele ontwerp en het gebruik van exclusieve materialen maken de stijl van Mello-sieraden uniek en onmiskenbaar. Elk kostbaar item belichaamt een elegantie die de vrouwelijke schoonheid in al haar nuances kan benadrukken

Mello sieraden kopen bij Saffier Juwelier.

Saffier juwelier is officieel dealer van het chique Italiaanse sieradenmerk Mello. Als erkend dealer kunt u op uw gemak bij ons terecht voor de colliers, armbanden, ringen en oorsieraden van dit merk. Naast dit mooie materiaal zijn de sieraden ook vaak afgewerkt met de meest mooie edelstenen. Heeft u interesse in een van de Mello sieraden, neem dan gerust contact op met een van onze experts.