Toont alle 5 resultaten

IWC Big Pilot

IWC Big Pilot horloges zijn enkele van de meest uniek ontworpen horloges op de markt. Ze hebben een groot, gedurfd ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken. IWC is een bekend en gerespecteerd horloge producent, dus u kunt er zeker van zijn dat u een kwaliteitsproduct krijgt. Deze horloges zijn een geweldig cadeau voor een speciaal iemand in je leven. De IWC big pilot is een prachtig horloge met een groot en uniek design. Het is een van de meest populaire horloges op de markt en heeft een trouwe aanhang onder horlogeliefhebbers. De IWC Big Pilot staat bekend om zijn hoogwaardige vakmanschap en aandacht voor detail. 

Het Bijzondere verhaal achter de Big Pilot

De IWC Big Pilot is een klassiek uurwerk dat al generaties lang meegaat. Maar waar kwam het vandaan? De geschiedenis van de IWC Big Pilot gaat eigenlijk terug tot de Tweede Wereldoorlog, toen het voor het eerst werd ontworpen als navigatie horloge voor piloten. Het oorspronkelijke ontwerp was eenvoudig en robuust, met grote cijfers en een duidelijke wijzerplaat die het gemakkelijk afleesbaar maakte in de cockpit. Tegenwoordig is de IWC Big Pilot nog steeds gebaseerd op dat originele ontwerp, maar het is bijgewerkt met moderne materialen en constructietechnieken. Toch blijft het een van de meest iconische en gerespecteerde horloges op de markt. Als je op zoek bent naar een klassiek uurwerk met een rijke historie, dan is de IWC big pilot zeker het overwegen waard.

De IWC Big Pilot Le Petit Prince

De IWC Big Pilot collectie is een bekend fenomeen in de horlogewereld. Ook in de Big Pilot collectie zijn er een handvol horloges die een grote populariteit hebben, zo is de Big Pilot Le Petit Prince een van de meest gewilde IWC Big Pilot modellen op de markt. Dit gewilde model beschikt over een bruine lederen band in combinatie met een blauwe wijzerplaat die een gangreserve meter en een datumvenster heeft. In het horloge bevindt zich een automatisch 52110 calibre met een gangreserve van 168 uur.

IWC Big Pilot kopen bij Saffier Juwelier

Saffier Juweliers is officieel IWC dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Big Pilot collectie en vele andere horloges uit de andere series van IWC. Heeft u vragen over de IWC Pilot Watch collectie of specifieke modellen? Neem dan gerust contact met ons op.