Aquatimer

Enig resultaat

IWC Aquatimer

Met een geschiedenis van meer dan 150 jaar, wordt IWC wereldwijd erkend en door velen gewaardeerd. De Amerikaanse ingenieur en horlogemaker Florentine Arioso Jones reisde meer dan 150 jaar geleden naar Zwitserland om hier de industriële manier van het uurwerk-maken in het Alpenland te introduceren en zijn eigen merk te starten; International Watch Company. De horloges van IWC zijn mechanische meesterwerken waarbij de buitengewone precisie wordt gecombineerd met tijdloos design. Saffier Juweliers heeft een mooie aanbod aan IWC horloges. Wij bieden vijf verschillende horloge families, waaronder de IWC Aquatimer. Bent u op zoek naar een IWC Aquatimer? Dan bent u bij Saffier Juweliers aan het juiste adres!

Mechanische meesterwerken met een tijdloos design

In het assortiment van Saffier vindt u uit de IWC Aquatimer reeks twee verschillende modellen. Eén van de modellen is de IWC Aquatimer Automatic Black Dial. Dit horloge is maar liefst tot 300 meter waterdicht. Met een gangreserve van 42 uur en een kastdiameter van 42 mm behoort dit model tot de kleinste aquatimer in de collectie ooit! Het andere model dat Saffier in haar collectie heeft is de IWC Aquatimer Automatic Edition ‘Expedition Jacques-Yves Cousteau’. Dit model is voorzien van een automatisch uurwerk en de kast is ontworpen van staal. Het horloge heeft een diameter van 42 mm en is getest op een waterdichtheid van 30 meter. De horlogeband is gemaakt van rubber en is voorzien van een handige gespsluiting.

IWC Aquatimer kopen bij Saffier Juweliers

Wilt u graag een IWC Aquatimer kopen? In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de IWC Aquatimer familie en vele andere horloges van verschillende merken. Heeft u vragen over de Aquatimer reeks of andere modellen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.