Toont alle 4 resultaten

IWC Aquatimer

Met een geschiedenis van meer dan 150 jaar, wordt IWC wereldwijd erkend en door velen gewaardeerd. De Amerikaanse ingenieur en horlogemaker Florentine Arioso Jones reisde meer dan 150 jaar geleden naar Zwitserland om hier de industriële manier van het uurwerk-maken in het Alpenland te introduceren en zijn eigen merk te starten; International Watch Company. De horloges van IWC zijn mechanische meesterwerken waarbij de buitengewone precisie wordt gecombineerd met tijdloos design. Saffier Juweliers heeft een mooi aanbod aan IWC horloges. Wij bieden vijf verschillende horloge families, waaronder de IWC Aquatimer. Bent u op zoek naar een IWC Aquatimer? Dan bent u bij Saffier Juweliers aan het juiste adres!

Mechanische meesterwerken met een tijdloos design

In het assortiment van Saffier vindt u uit de IWC Aquatimer reeks en zeer geliefd model. De IWC Aquatimer Automatic Black Dial. Dit horloge is maar liefst tot 300 meter waterdicht. Met een gangreserve van 42 uur en een kastdiameter van 42 mm behoort dit model tot de kleinste IWC Aquatimer in de collectie ooit! Ook beschikt deze collectie over de IWC Aquatimer Chronograph en de IWC Aquatimer 2000. Deze 2 horloges zijn meesterwerken. De IWC Aquatimer 2000 is getest op een indrukwekkende waterdichtheid tot wel 2000 meter.

De IWC Aquatimer Chronograph

De IWC Aquatimer beschikt over een uitgebreid assortiment aan verschillende horloges, waaronder de Aquatimers met Chronograph functie. Bij Saffier hebben wij een blauwe IWC Aquatimer Chronograph en een zwarte IWC Aquatimer Chronograph. Beide horloges hebben de chronograaf functie en een datumvenster op de 3 uurs positie.

IWC Aquatimer kopen bij Saffier Juweliers

Wilt u graag een IWC Aquatimer kopen? In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de IWC Aquatimer familie en vele andere horloges van verschillende merken. Heeft u vragen over de Aquatimer reeks of andere IWC modellen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.