Toont alle 6 resultaten

Fope Eka

Fope Eka is een luxe collectie gemaakt van hoogwaardig goud. Het is ontworpen voor diegenen die zich speciaal willen voelen en er op hun best uit willen zien. Wanneer u een Fope Eka sieraad koopt weet u dat u kwaliteit heeft.

Het verhaal achter de Fope Eka collectie

Fope is een Italiaans familiebedrijf dat sieraden ontwerpt en met de hand maakt voor meer dan 80 jaar. De Fope Eka collectie is geïnspireerd op het verhaal van een jonge vrouw genaamd Ekaterina, die voor haar dood een gouden ring van haar vader kreeg. Ekaterina droeg de ring elke dag als herinnering aan haar vader, en het werd een symbool van kracht en veerkracht voor haar. De oprichter van Fope, Vincenzo Foppiani, was ontroerd door het verhaal van Ekaterina en besloot een collectie gouden ringen te maken die haar kracht en moed zouden weerspiegelen. De Fope Eka collectie bestaat uit prachtige gouden ringen die zijn ontworpen om elke dag te worden gedragen, net als de ring van Ekaterina. Elke ring in de collectie is handgemaakt met zorg en aandacht voor detail, waardoor het een echt uniek sieraad is.

Fope Eka kopen bij Saffier Juwelier

Saffier Juweliers is official Fope Eka dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Eka collectie en vele andere sieraden uit andere series van Fope. Heeft u vragen over de Fope Eka collectie of specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op.