Toont alle 3 resultaten

Fope Aria

Fope Aria is een sieradencollectie die bekendstaat om de hoge kwaliteit van het gebruikte goud. Het Italiaanse Fope bedrijf maakt al sinds 1929 gouden sieraden met dezelfde passie en vakmanschap. Het Fope logo is dan ook een teken van kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast kunt u bij Saffier Juwelier terecht voor deskundig advies over de verschillende Fope collecties en het onderhoud ervan. Kortom, als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige gouden sieraden, dan is Fope aria een uitstekende keuze.

Aria en het verhaal erachter

Fope is een gerenommeerd Italiaans sieradenhuis en de Aria collectie is een van de meest iconische lijnen. De collectie wordt gekenmerkt door delicate gouden kettingen en kleurrijke edelstenen, en wordt gedragen door enkele van ‘s werelds beroemdste vrouwen. Fope werd in 1929 opgericht door Fortunato Pecoraro en werd al snel bekend om zijn voortreffelijke vakmanschap en het gebruik van zeldzame materialen. Fope’s sieraden werden zowel door royalty’s als beroemdheden gedragen en zijn tot op de dag van vandaag zeer gewild. De Aria collectie is bijzonder speciaal, omdat ze de kenmerkende stijl van Fope op een tijdloze en elegante manier vastlegt. Als je op zoek bent naar een sieraad dat een statement maakt, dan is de Aria collectie zeker het ontdekken waard.

Fope Aria kopen bij Saffier juwelier

Saffier Juweliers is official Fope dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Aria collectie en vele andere sieraden uit de andere series van Fope. Heeft u vragen over de Fope Aria collectie of specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op.