Colt

Toont alle 2 resultaten

Horlogeband

Kleur wijzerplaat

Breitling Colt

Breitling staat sinds het moment van oprichting bekend om haar meetinstrumenten voor professionals in onder andere de sport-, industriële en militaire wereld. De Colt is een zeer populaire serie van Breitling. Oorspronkelijk werd de Colt collectie ontwikkelt voor militaire doeleinden. Saffier Juweliers is officieel dealer van Breitling. Dus bent u op zoek naar een Breitling Colt horloge? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het functionele design van de Colt collectie

De horloges uit de Colt collectie zijn de instapmodellen van Breitling. De Zwitserse fabrikant biedt ze met automatische en quartzkalibers aan. Sinds het begin van deze eeuw hebben alle modellen een chronometer-certificaat. Het functionele design van de horloges is tot op heden een kenmerk van deze modelreeks. Hiertoe behoren de vier ruiters op de lunette. Ze functioneren als kleine greepjes, die het draaien van de lunette gemakkelijker maken. In de loop der jaren ontwikkelden de lunette ruiters zich tot een kenmerk van de Breitling. De Colt is de belichaming van stevigheid, functionaliteit en leesbaarheid. In ons assortiment vindt u twee modellen van de Colt Chronograph Automatic. Met deze modellen kunt u tijden van maximaal 12 uur meten. De Chronograph Automatic kan tot een achtste van een seconde nauwkeurig gestopt worden. De horlogekast is waterbestendig tot 200 meter en is voorzien van een gepolijste afwerking. De Colt Chronograph Automatic is te vergelijken met de Avenger, een ander model van Breitling.

Officieel dealer van Breitling Colt

Saffier Juweliers is official dealer van Breitling Colt in Nederland. Wilt u graag een Breitling Colt kopen? In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Colt collectie en vele andere horloges uit andere series van Breitling. Heeft u vragen over de Breitling Colt collectie of specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies.