Ballon Bleu

Toont alle 12 resultaten

Prijs

- €

Uurwerk

Horlogeband

Kleur wijzerplaat

Cartier Ballon Bleu

Cartier werd voornamelijk beroemd door de vierhoekige horloges, maar met de Ballon Bleu-reeks biedt de fabrikant prachtige ronde horloges aan. De Cartier Ballon Bleu onderscheidt zich niet alleen door zijn vorm, maar ook door het bouwjaar. De horloge reeks kwam namelijk pas in 2007 op de markt en heeft zowel dames als heren modellen. Zoals zovele Cartier modellen toont de Ballon Bleu een smaakvolle mix van een moderne vorm met Cartiers traditionele afwerking, zoals de wijzers van geblauwd staal, Romeinse cijfers en het verfijnde guilloche-patroon. Saffier Juweliers is officieel dealer van Cartier. Bent u op zoek naar een Cartier Ballon Bleu horloge? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres.

Pure elegantie met ronde kast

Het opvallendste kenmerk van de Cartier Ballon Bleu reeks is de beschermde kroon met de blauwe saffier. Daarnaast zijn de Romeinse cijfers een belangrijk element van de Ballon Bleu. Vrijwel alle wijzerplaten in de reeks zijn voorzien van Romeinse cijfers. Een uitzondering zijn de modellen welke versierd zijn met diamanten en geen urenindex hebben. De echte eyecatcher van de horloges zijn de kronen. De wijzerplaat en de kast hebben op 3 uur een kleine inkeping waarin de kroon is geplaatst. Bovenop de kroon bevindt zich een blauwe saffier die samen met de blauwe wijzers verantwoordelijk is voor ‘Bleu’ in de naam van deze horlogereeks. De blauwe edelsteen op de kroon is het kenmerk van veel horloges van Cartier, ook uit andere collecties.

Officieel dealer van Cartier Ballon Bleu

Saffier Juweliers is officieel dealer van Cartier Ballon Bleu in Nederland. Wilt u graag een Cartier Ballon Bleu kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Ballon Bleu collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Cartier. Heeft u vragen over de Cartier Ballon Bleu Collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!