Aikon

Toont alle 11 resultaten

Prijs

- €

Uurwerk

Horlogeband

Kleur wijzerplaat

Waterdichtheid

Maurice Lacroix Aikon

De geschiedenis van Maurice Lacroix begint in 1975 als Desco von Schulthess AG, het is een bedrijf dat sinds 1961 voor andere merken in het Jura-stadje Saignelégier horloges produceert, de merknaam op een wijzerplaat drukt en in Oostenrijk op de markt brengt. De naam Maurice Lacroix is deels fictie; een directielid van Desco von Schulthess had als achternaam Lacroix, de voornaam Maurice werd gekozen omdat het zo fijn vertrouwd klonk.

Saffier Juweliers biedt een divers aanbod aan Maurice Lacroix horloges uit verschillende families, waaronder de Maurice Lacroix Aikon familie. Bent u op zoek naar een Aikon horloge van Maurice Lacroix? Dan bent u bij Saffier Juweliers dus aan het juiste adres!

Iconische Maurice Lacroix horloges

De Aikon collectie is gebaseerd op een ander succesvol Maurice Lacroix ontwerp uit de jaren negentig: de Calypso. De naam Aikon is de fonetische weergave van het Engelse woord icon: icoon. Met zo’n naam moet het horloge ook wel echt iconisch zijn, en dat is het. De Maurice Lacroix Aikon horloges vallen direct op vanwege hun krachtige, strakke vormen in combinatie met de mooie platte horlogekast. De Aikon is er voor zowel dames als heren, waarbij kleine verschillen het onderscheid maken. Het meest herkenbare aan de Maurice Lacroix Aikon zijn toch wel de zes ‘armen’ op de lunette. Deze zijn heel typerend voor het model en al vele malen geïmiteerd. Bij Saffier houden wij ontzettend van de stijl van de Maurice Lacroix. Ons aanbod bestaat uit diverse horloges uit diverse horloges uit de Maurice Lacroix familie. Modelreeksen uit deze familie zijn onder andere de Aikon Automatic Chronograph, Date, Lady Date, Date Diamond en de Lady Mother of Pearl.

Koop uw Maurice Lacroix Aikon bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is official Maurice Lacroix Aikon dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de hiervoor genoemde en vele andere horloges uit de Maurice Lacroix Aikon serie. Ook voor horloges uit andere Maurice Lacroix families bent u bij ons aan het juiste adres!