Toont alle 4 resultaten

Cartier Santos

Geen enkel ander luxemerk is zó herkenbaar, stijlvol, bepalend en zo gevestigd als het Franse huis Cartier dat een zeer rijke geschiedenis kent. De prestigieuze en klassieke ontwerpen zijn zowel bij dames als heren populair. Vanwege de exclusiviteit worden de horloges ook door vele bijzondere personen en beroemdheden gedragen. De Cartier Santos is er al meer dan 100 jaar. Het is één van de eerste pilotenhorloges uit de geschiedenis van de horlogemakerij. Bent u op zoek naar een Cartier Santos horloge? Dan bent u bij Saffier Juweliers aan het juiste adres!

Een vierkant icoon

De Santos is het eerste horloge dat Cartier op de markt bracht. Een hoekige kast, Romeinse cijfers en zeer chique materialen zoals 18-karaats goud maken de Cartier Santos een onmiskenbaar horloge. In deze horloges tikt een nauwkeurig quartz uurwerk, maar ook automatische horloges zijn voor een vergelijkbare prijs verkrijgbaar. Bij Saffier Juweliers zijn we zeer gefascineerd door het verhaal van de Braziliaanse luchtvaartpionier en stijlicoon Alberto Santos Sumont dat aan de Santos ten grondslag ligt. De avonturier Alberto Santos Dumont vertelde zijn vriend Louis Cartier dat het lastig was om tijdens het vliegen een zakhorloge te gebruiken. Cartier construeerde speciaal voor hem een polshorloge zodat hij beide handen aan de stuurknuppel kon houden en tóch de tijd in de gaten kon houden. Wanneer u bij Saffier Juweliers de Cartier Santos horloges komt bekijken en proberen, zult u zien dat het polshorloge van Alberto Santos nog steeds springlevend is. Het opvallendste kenmerk van de Cartier Santos blijft bij iedere Santos-variant de Romeinse cijfers. Ze geven het horloge een klassiek en elegant karakter. Het mooie aan de Cartier Santos is dat hij – vanwege de vrij bescheiden afmetingen van de kast – door zowel heren als dames gedragen kan worden.

Cartier Santos kopen bij Saffier Juweliers

Wilt u graag een Cartier Santos kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Cartier Santos collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Cartier. Heeft u vragen over de Cartier Santos collectie of over andere specifieke merken? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!