Toont alle 3 resultaten

Cartier Pasha

Cartier Pasha is een collectie horloges speciaal ontworpen voor vrouwen. Elk Cartier Pasha horloge is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het een sterk en duurzaam horloge is dat bestand is tegen dagelijks gebruik. De Cartier Pasha collectie biedt een verscheidenheid aan verschillende stijlen horloges, die allemaal zijn gemaakt van staal en/of goud. De Cartier Pasha collectie is een geweldige keus voor iedereen die op zoek is naar een schitterend dames horloge.

Cartier Pasha en het verhaal er achter

De Cartier Pasha collectie is een reeks luxe horloges die bekend staan ​​om hun elegantie en verfijning. De collectie werd voor het eerst gelanceerd in het begin van de jaren negentig en werd al snel een van Cartier’s meest populaire collecties. De Cartier Pasha is vernoemd naar een 18e-eeuwse Ottomaanse gouverneur en het ontwerp van het horloge is geïnspireerd op de traditionele Perzische architectuur. De Cartier Pasha is verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen.

Cartier Pasha kopen bij Saffier

Wilt u graag een Cartier Pasha kopen? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Pasha collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit andere series van Cartier. Heeft u vragen over de Cartier Pasha Collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!