Toont alle 3 resultaten

Cartier Clé de Cartier

Cartier Clé de Cartier horloges zijn zeer stijlvol en hebben een unieke uitstraling. Cartier maakt al meer dan honderd jaar hoogwaardige sieraden en horloges en Clé de Cartier is daar onderdeel van. De horloges zijn afgewerkt met een saffierglas, waardoor ze extreem krasbestendig zijn. Cartier gebruikt een speciaal proces om het metaal op de horloges te coaten, waardoor ze een unieke glans krijgen en er nog beter uit zien. Als u op zoek bent naar een stijlvol Cartier horloge, dan is de Clé de Cartier collectie de juiste keuze.

Een schitterende historie

De Cartier Clé de Cartier collectie is iconisch met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de begindagen van Cartier zelf. De Clé de Cartier werd voor het eerst geïntroduceerd in 2014 en werd geïnspireerd door de sleutelvormige hangers die populair waren in het begin van de 20e eeuw. De Cartier Clé de Cartier serie is echter meer dan alleen een mooi gezicht, het is ook een zeer functioneel en nauwkeurige collectie. De Clé de Cartier horloges zijn ontworpen met eenvoud in het achterhoofd en hebben een strakke, overzichtelijke wijzerplaat met leesbare Romeinse cijfers.

Cartier Clé de Cartier 35 mm

De Cartier Clé de Cartier collectie is een stijlvolle collectie die bestaat uit horloges met een unieke vorm. Deze unieke en nauwkeurige horloges zijn gemaakt van edelstaal en herbergen een automatisch uurwerk. Zo is de Cartier Clé de Cartier 35 mm een van de hoogtepunten van de collectie. Met de kleine diameter en bijzondere vorm van de kast is dit Clé de Cartier horloge ideaal voor om de pols.

Koop u Cartier horloge bij Saffier juwelier

De Clé De Cartier horloges staan ​​bekend om hun onberispelijke vakmanschap en oog voor detail. Daarom zijn ze een populaire keuze. Bij Saffier Juwelier hebben wij een uitgebreid assortiment aan Cartier horloges. Dus als u op zoek bent naar een Cartier horloge van topkwaliteit, dan is onze winkel de perfecte plek om een mooi horloge aan te schaffen