Toont alle 10 resultaten

Cartier Ballon Bleu

Cartier werd voornamelijk beroemd door de vierhoekige horloges, maar met de Ballon Bleu reeks biedt de fabrikant prachtige ronde horloges aan. De Cartier Ballon Bleu onderscheidt zich niet alleen door zijn vorm, maar ook door het bouwjaar. De horlogereeks kwam namelijk pas in 2007 op de markt en heeft zowel dames als heren modellen. Zoals veel Cartier modellen toont de Ballon Bleu een smaakvolle mix van een moderne vorm met Cartier haar traditionele afwerking, zoals de wijzers van geblauwd staal, Romeinse cijfers en het verfijnde Guilloche-patroon. Als u op zoek bent naar een stijlvol Ballon Bleu horloge bent u bij Saffier Juwelier aan het juiste adres.

Pure elegantie met ronde kast

Het opvallendste kenmerk van de Cartier Ballon Bleu reeks is de beschermde kroon met de blauwe saffier. Daarnaast zijn de Romeinse cijfers een belangrijk element van de Ballon Bleu. Vrijwel alle wijzerplaten in de reeks zijn voorzien van Romeinse cijfers. Een uitzondering zijn de modellen die versierd zijn met diamanten en geen uren index hebben. De echte eyecatcher van de horloges zijn de kronen. De wijzerplaat en de kast hebben op 3 uur een kleine inkeping waarin de kroon is geplaatst. Boven op de kroon bevindt zich een blauwe saffier die samen met de blauwe wijzers verantwoordelijk is voor ‘Bleu’ in de naam van deze horloge reeks. De blauwe edelsteen op de kroon is het kenmerk van veel horloges van Cartier, ook uit andere collecties.

Cartier Ballon Bleu De Cartier 36 mm

De Cartier Ballon Bleu De Cartier collectie bestaat uit een groot aanbod aan prachtige horloges. Bij Saffier Juwelier hebben wij meerdere verschillende Ballon Bleu horloges, waaronder de Cartier Ballon Bleu De Cartier 36 mm met roodgouden kast. Het dameshorloge heeft een roodgouden kast van 18 karaats goud die goed past bij de paarse horlogeband. Op de wijzerplaat van dit horloge zijn de uurmarkeringen van diamantjes.

Cartier Ballon Bleu kopen bij Saffier

Heeft u interesse in een Ballon Blue horloge? In onze webshop én winkel kunt u terecht voor de Ballon Bleu collectie en natuurlijk voor vele andere horloges uit de andere series van Cartier. Heeft u vragen over de Cartier Ballon Bleu Collectie of over andere specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!