Toont alle 6 resultaten

Breitling Top Time

Breitling Top Time horloges bieden iets extra speciaals voor de horlogeverzamelaar in jou. Breitling en verschillende populaire merken hebben hun krachten gebundeld om een ​​collectie van unieke, gelimiteerde modellen te creëren, waardoor het een exclusief aanbod van Breitling is. Deze horloges hebben niet alleen een hoogwaardige constructie en een verscheidenheid aan stijlen, ze zijn ook indrukwekkend. De aangepaste functies en unieke ontwerpen maken deze collectie nog specialer.

Breitling & Chevrolet Corvette

Breitling en Chevrolet Corvette hebben onlangs hun krachten gebundeld om een ​​bijzonder uurwerk te creëren. Breitling staat bekend om het maken van luxueuze en stijlvolle horloges van onberispelijke Zwitserse kwaliteit, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op de wereldberoemde Chevrolet Corvette sportwagen. Het Breitling Top Time Chevrolet Corvette horloge beschikt over klassieke Breitling kenmerken, maar tegelijkertijd ook over op auto’s geïnspireerde ontwerpelementen en betrouwbare interne automatische uurwerken.

De Breitling Top Time Triumph

Breitling heeft samen met Triumph een unieke samenwerking gelanceerd. De Breitling Top Time Triumph is een horloge dat geïnspireerd is door de Triumph Thunderbird 6T uit 1951 en de Breitling Top Time Ref 815. uit de jaren 70. De zwarte lederen band heeft precies de goede stijl om bij dit ijsblauwe horloge te passen, op de wijzerplaat van dit horloge staan de logo’s van Breitling en Triumph vermeld. Dit model is een echte aanrader voor Liefhebbers van motoren en horloges.

Breitling Top Time kopen bij Saffier Juwelier

Saffier Juwelier is officieel Breitling dealer in Nederland, u kunt bij ons terecht voor een aanbod aan verschillende horloges uit de Breitling collecties. Heeft u vragen over de Breitling Top Time collectie of andere specifieke merken of modellen? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven u graag advies.