Enig resultaat

Breitling Top Time

Breitling Top Time horloges bieden iets extra speciaals voor de horlogeverzamelaar in jou. Breitling en verschillende populaire merken hebben hun krachten gebundeld om een ​​collectie van unieke, gelimiteerde edities te creëren, waardoor het een exclusief aanbod van Breitling is. Deze horloges hebben niet alleen een hoogwaardige constructie en een verscheidenheid aan stijlen, ze zijn ook indrukwekkend. De aangepaste functies en unieke designs maken deze collectie nog specialer en voegen een niveau van exclusiviteit toe dat normaal gesproken moeilijk te vinden is

Breitling & Chevrolet Corvette

Breitling en Chevrolet Corvette hebben onlangs hun krachten gebundeld om een ​​bijzonder uurwerk te creëren. Breitling staat bekend om het maken van luxueuze en stijlvolle horloges van onberispelijke Zwitserse kwaliteit, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op de wereldberoemde Chevrolet Corvette sportwagen. Het Breitling Top Time Chevrolet Corvette horloge beschikt over klassieke Breitling kenmerken, zoals op auto’s geïnspireerde ontwerpelementen en betrouwbare interne automatische uurwerken, gecombineerd met intrigerend unieke elementen die zijn beïnvloed door de kenmerkende styling van de klassieke Corvette’s.

Breitling Top Time kopen bij Saffier Juwelier

Saffier Juweliers is officieel Breitling dealer in Nederland, u kunt bij ons terecht voor een aanbod aan verschillende horloges uit de Breitling collecties. Heeft u vragen over de Breitling Top Time collectie of andere specifieke merken of modellen? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven u graag advies.