Toont alle 9 resultaten

De Superocean Heritage

De Breitling Superocean Heritage Collectie biedt een stijlvolle en klassieke look die perfect is voor elke gelegenheid. Breitling Superocean Heritage-horloges zijn een klassieker geworden onder liefhebbers van luxe horloges. Het moderne design en de stijlvolle kenmerken van de collectie van Breitling maken deze uurwerken tot de perfecte aanvulling op elke outfit. Gemaakt met superieur vakmanschap en oog voor detail, levert Breitling kwaliteit die duidelijk zichtbaar is in elk horloge.

De connectie met de Superocean

De Breitling Superocean Heritage collectie is een lijn horloges die een eerbetoon is aan de originele Breitling Superocean, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1957. De Breitling Superocean is ontworpen voor professionele duikers en gemaakt met een waterbestendige kast die bestand is tegen dieptes tot 200 meter. Tegenwoordig heeft de Breitling Superocean Heritage collectie veel van dezelfde kenmerken die het origineel zo populair maakten, maar met een paar moderne updates. Het resultaat is een horlogelijn die zowel stijlvol als functioneel is.. En met een grote keuze aan verschillende stijlen en kleuren om uit te kiezen, is er zeker een horloge dat bij u aansluit.

Breitling Superocean Heritage kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juwelier is officieel Breitling dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Superocean Heritage collectie en vele andere horloge uit andere series van Breitling. Heeft u vragen over de Breitling Superocean Heritage collectie of andere modellen? Neem gerust contact met ons op.