Enig resultaat

Armin Strom Edge

De Armin Strom Edge is een collectie luxe mechanische horloges gemaakt door Armin Strom. Elk stuk is handgemaakt voor perfectie en ontworpen om de schoonheid van zijn zeer nauwkeurige uurwerk te weerspiegelen. De stukken worden ook geleverd met een reeks opties voor riemen en gespen om elk horloge te personaliseren.

De Armin Strom Edge Black 46 mm

In de Armin Strom Edge collectie bevinden zich een aantal schitterende en unieke horloges van dit prachtige merk. De horloges in deze collectie zijn allemaal speciaal op hun eigen manier en zo ook de Armin Strom Edge Black 46 mm. Dit mooie Armin Strom horloge heeft een zwarte lederen band in combinatie met de zwarte horlogekast. Het Armin Strom heren horloge wordt aangedreven door een mechanisch uurwerk en is waterdicht tot wel 50 meter.

Armin Strom Edge kopen bij Saffier Juweliers

Saffier Juweliers is official Armin Strom Edge dealer in Nederland. In onze webshop en winkel kunt u terecht voor de Edge collectie en vele andere horloges uit de andere series van Armin Strom. Heeft u vragen over de Armin Strom Edge collectie of specifieke modellen? Neem gerust contact met ons op.