Toont alle 4 resultaten

Oris Rectangular

Oris is een Zwitserse horlogefabrikant die in 1904 is ontstaan in Hölstein. Oris is vernoemd naar de beek Oris die vlak langs Hölstein loopt. De horloges in de Oris Rectangular collectie symboliseren Oris hun behoefte om horloges klassiek maar tegelijkertijd ook innovatief te ontwerpen met rechthoekige kasten. De horloges in deze collectie beschikken allemaal over een klassiek design dat niet terug te vinden is in de andere collecties. De horloges in deze collectie herbergen uurwerken die in eigen huis zijn ontwikkeld.

Oris Rectangular in veel kleuren

De collectie bestaat uit een hoop verschillende horloges, alle horloges in deze collectie hebben een rechthoekige kast en beschikken over lederen banden. Bij Saffier beschikken we onder andere over een blauw, geel en rood model.

Oris Rectangular kopen bij Saffier Juwelier

Bent u geïnteresseerd in een Oris horloge? Dan bent u aan het juiste adres, Saffier Juwelier is een official dealer van dit prachtige Zwitserse merk. Heeft u vragen over een Oris Rectangular horloge of over een horloge uit een andere collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Een van onze experts zal u een passend advies geven.