Armin Strom

Hypoermoderne horloges 

Armin Stom staat synoniem voor exclusieve en luxe horlogeproducten. Sinds 2009 produceert het merk zijn eigen kalibers. Armin Strom beschikt over ontzettend veel kennis om deze uurwerken te ontwerpen en daarbij ook over de modernste machines om alle onderdelen van de horloges zelf te kunnen fabriceren. De horloges worden in kleine series gefabriceerd in een geheel eigen design en met de hoogste perfectie in kwaliteit. Het Armin Strom horloge kenmerkt zich doordat deze altijd is opengewerkt. Dit maakt de Armin Strom horloges een lust voor het oog. Passie voor het ambacht wordt gecombineerd met streven naar perfectie en moderne designs. Voor het horlogemerk Armin Strom met zijn hypermoderne horloges in uniek design en met gecompliceerde uurwerken kunt u terecht bij Saffier Juweliers.

Toont alle 3 resultaten

Prijs

- €

Uurwerk

Kleur wijzerplaat

Waterdichtheid

Armin Strom horloge kopen bij Saffier Juweliers

In het assortiment van Saffier Juweliers vindt u verschillende unieke horloges van het merk Armin Strom. Zo vindt u in ons aanbod de Armin Strom Manual Water. Dit is een waterdicht horloge waarbij is getest op een waterdichtheid van wel 50 meter. Het horloge is voorzien van een doorzichtige wijzerplaat die met saffierglas is bedekt. Deze wijzerplaat is gemonteerd in een kast met diameter van 43,5 mm en om het horloge af te maken is gekozen voor een lederen band. De Gravity Equal Force is ook waterdicht en getest op een waterdichtheid van 30 meter. Dit horloge beschikt over een blauwe wijzerplaat die is bedekt met saffierglas en is afgemaakt met een blauw alligator lederen band met gespsluiting. Het unieke Armin Strom Mirrored Force Resonance Guilloché Dial horloge beschikt over een doorzichtige wijzerplaat met saffierglas. Deze is gemonteerd op een kast met diameter van 43,5 mm. Ook dit horloge is getest op een waterdichtheid van 50 meter en beschikt over een blauwe alligator lederen band.

Hoogstpersoonlijke haute horlogerie

Nieuw in het assortiment van Saffier Juweliers is het merk Armin Strom. Het horlogehuis acteert op het allerhoogste podium van de horlogerie en dat is een verbluffende prestatie aangezien Armin Strom pas sinds kort serieus werk maakt van het produceren van gecompliceerde uurwerken in het eigen atelier. Het verhaal van het merk begint met Armin Strom zelf die vanaf 1967 in zijn werkplaats met veel talent en net zoveel liefde uurwerken van andere fabrikanten verfraait en skeletteert. Het huidige Armin Strom wordt gerund door de zoon van een goede klant van Armin Strom uit vroeger tijden, Serge Michel. Toen Strom met pensioen ging vroeg hij Michel de zaak over te nemen. Nu kwam de jonge Serge vaak met zijn vader mee als deze bij de horlogemaker op bezoek ging en dat gaf de doorslag voor een ‘ja’. Onder Michel heeft het merk een transformatie ondergaan en creëert het hypermoderne, gecompliceerde uurwerken met een uniek design. Innovatie neemt een belangrijke plaats in bij het merk en dat uit zich in een configurator die het mogelijk maakt online en bij de juwelier, een Armin Strom is helemaal naar eigen inzicht samen te stellen. Deze hoogstpersoonlijk benadering kunt u bij Saffier Juweliers zelf uitproberen.