Saffier Juweliers

Vakmanschap & een persoonlijke benadering

Bij Saffier Juweliers vindt u exclusieve juwelen en horloges, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Wij geloven dat onze betoverende creaties nog beter tot hun recht komen door u in onze zaak in Rijssen in een warme en vriendelijke ambiance te ontvangen.

Stralende juwelen en mensen

Exclusieve juwelier in Rijssen

Bij Saffier Juweliers stralen juwelen én mensen. In onze vestiging in Rijssen heeft u een zeer ruime keuze uit een exclusief en opmerkelijk gevarieerd assortiment horloges en juwelen. Onze bijzondere collecties zijn met de grootste zorg samengesteld en onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de verschillende stukken.

Toonaangevende merken

Officieel agent van topmerken!

Saffier juweliers is officieel agent van een groot aantal toonaangevende horloge- en juwelenmerken als Cartier, IWC, Omega, LeChic, Roos en nog vele anderen.

Reparaties en restauraties

van horloges en klokken

Bij Saffier Juweliers kunt u ook terecht voor reparaties en restauraties van horloges en klokken. Uw uurwerken zijn in handen van deskundige reparateurs en restaurateurs, die tot in de details vertrouwd zijn met zowel klassieke als moderne technieken.

Wilt u deskundig advies over

bewerking van diamanten?Wilt u deskundig advies bewerking van diamanten? Dan vindt u in Saffier Juweliers de aangewezen specialist. Wij beschikken over een gediplomeerde diamantair tevens kunnen wij u adviseren en service aanbieden op het gebied van parels en andere edelstenen.

Graag ontvangen wij u in onze vestiging in Rijssen.